Dulceaţă de căpșuni reţetă. Curatam capsunile, le spalam si in vasul in care pregatim dulceata punem un strat de capsuni unul de indulcitor si tot asa pana terminam ingredientele, iar ultimul strat va fi indulcitor.
Lasam asa vasul vreo 2 ore, apoi il punem la foc mediu sa fiarba.
Cand credem ca este gata, facem proba astfel: punem pe o farfuriuta o lingura de dulceata si daca dupa racire ea se prelinge mai greu inseamna ca este gata. La sfarsit dupa ce inchidem aragazul punem si sarea de lamaie si apoi luam spuma.
In borcanele spalate si uscate foarte bine turnam dulceata de caspuni fierbinte, punem capacul si infiletam bine apoi punem borcanele cu gura in jos. Astfel in interiorul borcanului se formeaza un vid ceea ce va duce la pastrarea in stare foarte buna a dulcetii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEi bine, aceasta este varianta mai light a papanasilor prajiti. Eu ii gasesc pe acestia ca seamana foarte bine cu galustele...
Desert papanasi fierti cu branza dulce de vaciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii