Castraveti Bulgaresti in Otet

Postat pe: 07-10-2012
(6)

Ingrediente

castraveti cornisor
zahar
sare grunjoasa
otet
marar
ceapa
boabe de mustar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
1. Se spala castravetii si se taie la capete. Ceapa se curata si se taie rondele.

2. Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele, apoi castravetii in picioare. Se adauga 1 lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet. Se adauga marar si boabe de mustar. Se completeaza cu apa.

3. Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie, sa nu se sparga la fiert.

4. Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Castraveti Bulgaresti in Otet" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iosubveronica
•  14.10.2012 21:39:50

Myozotis pui capacul inainte de a fierbe borcanele.Iar apa in oala pui pana unde vina baza capacului,nu acoperi cu apa pana sus borcanele.

myozotis
•  14.10.2012 09:49:13

Buna ziua!
Cand fixezi capacul? inainte sau dupa fierbere?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Castraveti Bulgaresti in Otet