Agurida cu Perje

Postat pe: 15-02-2013
(1)

Ingrediente

Perje 5 kg

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:50min
Culegem atatea perje cate avem nevoie le alegem de frunze si de codite.

La culesul lor trebuie marcat faptul ca alegem tot fructul care nu duce spre parg dar nici catre prea crud.
Le punem la fiert 2 ore pana ce cade carnea de pe samburi. Lasam sa se raceasca si pregatim un vas in care sa strecuram zeama obtinuta prin firerbere si sa separam cojile si samburii de pulpa propriuzisa.

Toata zeama cu pulpa o punem in borcane cu capac sau sticle de sticla si capsam, , dupa care intrun cazan dam apa in clocot si sterilizam timp de 25 minute. Racirea se face in timp indelungat, 2-3 zile dupa care se depoziteaza pentru iarna in camara.
Acest produs deserveste la acrirea ciorbelor care mai de care mai sofisticate, intrun mod natural si biologic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Agurida cu Perje" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  15.02.2013 14:45:00

can dorim sa facem o ciorba sa ne trosneasca si mintea,mergem la camara si luam o sticla cu agurida si aruncam in oala a deznadejde urmand ca la servirea ciorbei sa se increteasca si cele mai tainice ganduri din mintea noastra

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Agurida cu Perje