Visine aromate pentru prajituri

Postat pe: 04-07-2017
(0)

Ingrediente

2 kg de vișine
200 de grame zahăr
zeama de la 1/2 lămâie
1/2 linguriță acid salicilic
1 baton de scorțișoară
5 borcane de câte 400 de ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

24h:30min
Numar portii

PORȚII

5 portii
Visinele se spală, se curăță de samburi cu un dispozitiv special, se așază în straturi cu câte puțin zahăr într-un recipient potrivit, se lasă peste noapte la rece.
A doua zi, se completează cu un baton de scorțișoară și zeamă de la o jumătate de lămâie.
Se fierb 5 minute, se adaugă 1/2 linguriță de acid salicilic și se pun în borcane sterilizate.
Borcanele se capseaza, se mai pun la fiert încă 15 minute, într-o oală mai mare cu apă. Se lasă la răcit și apoi se depozitează în cămară.
E o rețetă proprie, pe care am pregatit-o prima data.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Visine aromate pentru prajituri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Visine aromate pentru prajituri