Veloute de Champagne

Postat pe: 17-02-2013
(0)

Ingrediente

400g de pastarnac
1 salota
40g de unt
500ml de supa de legume
400ml de champagne (alba)
350ml de smantana lichida
sare, piper
150g de somon afumat
100ml de champagne

Mod de preparare

Pastarnacul se curata, se spala si se taie in cuburi. Salota o taiem foarte fin.
Intr-o olita tragem in unt salota si pastarnacul.

Varsam deasupra supa calda de legume si sampania. Lasam sa fiarba cam 20-30 de minute sau pana cand legumele sunt moi.

Mixam totul cu ajutorul unui mixer plonjor. Adaugam smantana. Asezam iar pe foc.
Mai lasam cateva minute, supa trebuie sa fie fierbinte.
Inainte de a pune in farfurii adaugam ultimii 100ml de champagnie.

Servim in farfurii adanci in care am depus cu grija somonul.
Pofta buna!
Vin recomandat: champagne sau spumos de calitate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Veloute de Champagne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Veloute de Champagne