Supa de Zucchini si Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster

Postat pe: 18-03-2016
(0)

Ingrediente

200 g dovlecel verde (zucchini)
100 g spanac
4 cepe verzi (30 g)
1 tulpina apio (50g)
1 l apa
sare
1 lg ulei masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
1. Spalam dovlecelul, spanacul, ceapa si telina.

2. Taiem dovlecelul si ceapa felii si le punem la fiert impreuna cu 60 g spanac pentru 10 intr-un vas impreuna cu apa, uleiul de masline si cu putina sare.

3. Scurgem zeama si punem legumele fierbinti in blenderul Oster Classic Chrome, adaugam zeama cat sa le cuprinda si mixam. Adaugam inca 100 ml zeama si spanacul proaspat si mixam pana cand supa capata o consistenta fina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Zucchini si Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Zucchini si Spanac - de post, pregatita cu blenderul ...