Visinele se desamburesc. Adaugam visinele la apa si il punem pe foc. Pregatim in blender (dar se poate mixa amestecul si cu mixerul ) urmatoarea compozitie : punem 250 ml lapte si 2 linguri faina si il mixam bine. Cand visinele au inceput sa fiarba adaugam acest amestec si dam in clocot. Se adauga zahar daca dorim supa mai dulce, scortisoara macinata dupa gust si un pic de zeama de lamaie.
Se poate servi supa cu frisca batuta (eu nu am avut), dar este foarte buna si fara.
Daca aveti visinele desamburite acest fel de supa e gata in max 15 minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste dementiala salata aceasta cu rucola! As manca si nu m-as mai opri, dar trebuie sa las si la altii. Ieri am facut...
Salata de legume cu rucola si piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii