Intr-o oala mai marisoara, am pus uleiul, ceapa spalata si tocata marunt precum si ardeiul spalat si tocat marunt. Le-am lasat la dunstuit 3 - 5 minute, dupa care am pus oasele de pui (cine vrea, acum, pune carnita taiata bucatele mici de tot). Se tine pe foc si se invarte mereu circa 5 minute, dupa care se adauga zarzavaturile spalate si taiate rondele subtiri si fasolea din conserva/congelator.
Se adauga boiaua se amesteca bine dupa care se adauga apa, sarea si piperul si se lasa la fiert. In tmp cat fierbe supica se fac galuscutele de faina.
Intr-un castron mai micut putin, ca sa se poate tine bine in mana (poate sa fie si o cana de ceai) se pune oul, se sareaza si apoi se bate cu furculita. Se adauga 3-4 linguri de apa, se amesteca bine si apoi se adauga 2-3 linguri de faina. Se amesteca din nou, bine de tot ca sa nu se faca cocoloase, se adauga apoi din nou apa (3-4 linguri) se amesteca si din nou se adauga faina. Se repeta operatia asta pana se mareste cantitatea de pasta din vas (cana). Consistenta trebuie sa fie moale, aproape sa curga.
Cand supa noastra fierbe, se ia o furculita sau o lingurita, se inmoaie in supa si apoi se iau bucatele mici de aluat (pasta) si se introduc in supa. Se formeaza astfel galuscutele de faina. Se lasa la fiert cam 15 minute dupa care se stinge focul. Se adauga patrunjel tocat (proaspat) si se serveste. Se poate consuma cu smantana (este buna asa) sau fara smantana.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCe spuneti de o Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta? Sunt gustoase, usor de facut si au o culoare...
Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza fetaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii