Supa de Curcan cu Taitei de Casa

Postat pe: 29-09-2015
(0)

Ingrediente

carne de curcan (spate, aripi, gat, pipota) o ceapa
1 ardei gras rosu
1 telina mica
2 morcovi
1 pastarnac
sare
piper boabe sau macinat
Taietei:
1 ou
100 gr faina
un praf de sare
un strop de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:20min
Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala la fiert, in apa cu un praf de sare, acoperita cu capac. Am adunat spuma atunci cand s-a format. Cand a fiert pe jumatate am adaugat telina si pastarnacul dat pe razatoare si celelalte legume taiate cubulete.
Dupa ce carnea a fiert bine, am scos-o din supa si cand s-a racit am rupt-o fasii si am adaugat-o din nou in oala. Am lasat-o sa clocoteasca cat timp am facut taieteii.
Pentru taietei: cu o furculita am batut oul cu praful de sare si uleiul. Am inceput sa adaug faina pana am obtinut un aluat consistent. Am presarat faina pe masa si am intins aluatul cat mai subtire.
Am rulat foaia de aluat, am taiat ruloul in doua si am taiat fasii subtiri de taitei. Peste fasii am presarat putina faina, le-am desfacut si le-am lasat 10 minute la uscat. Am scuturat taiteii bine de faina si i-am pus in supa, am potrivit supa de sare si piper, si am mai lasat 10 minute sa fiarba impreuna.
Cand se stinge focul se adauga patrunjel verde tocat. Eu de data aceasta am pus patrunjelul in farfurie, in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Curcan cu Taitei de Casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Curcan cu Taitei de Casa