Se curata si se spala legumele de mai sus.
Intr-o oala se pun la fiert legumele, impreuna cu frunzele de patrunjel si putina sare.
Dupa ce sunt fierte legumele, se scoat din apa si se lasa putin la racit. Apa in care s-au fiert legumele nu se arunca, ci se patreaza 200ml pt cand mixatul legumele, iar restul se poate folosii la alta mancare.
Dupa ce s-au racit putin legumele, se pun 200ml din supa, in care s-au fiert ele si le mixam bine. In cazul in care vreti mai apoasa crema, mai adaugati apa de la legume.
Se adauga uleiul de masline sau puteti pune chiar si unt, cum vreti, piper, sare daca mai e necesar si lingurile de formaggio.
Se amesteca bine. Se poate servii cu paine prajita sau fara paine, ca si in cazul nostru.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIn prag de toamna gradina imi ofera o minunata fasole verde fideluta. Sa nu se plictiseasca singura i-am adugat culori ,rosu...
Salata de fasole verde cu piept de curcanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii