Supa Crema de Cartof Dulce cu Cocos si Curry Rosu - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Cartof Dulce cu Cocos si Curry Rosu - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 ceapa
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra sau 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingura de pasta de curry rosu
  • 600 ml supa de legume sau apa
  • 1 cutie de lapte de cocos (400 ml) 2 cartofi dulci
  • 1 conserva de naut fiert
  • sare
  • dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie. Se caleste cam 5 minute.
Se adauga ghimbirul si pasta de curry. Dupa 30 de secunde se adauga laptele de cocos si supa de legume.
Cand incepe sa clocoteasca se adauga cartofii curatati si taiati in cuburi si nautul.
Se pune capacul pe craticioara si se lasa sa fiarba cam 10 minute sau pana cand cartofii sunt moi.
Se ia de pe foc.
Continutul se pune in recipientul blenderului Oster si se mixeaza.
Se serveste calda, eventual cu o felie de lime, frunze de coriandru proaspat si alune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Baba au rhum
Bucataras.RO

Baba au rhum

Dupa cum se stie, e o reteta franceza, dar se zice ca oficial, aceasta reteta a fost inventata in prima jumatate a secolului...

Baba au rhum
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola