Calim in ulei catelul de usturoi, morcovele si telina cubulete si baconul. Aruncam usturoiul si adaugam fasolea, sucul de rosii si supa sau apa si lasati sa fiarba la foc mic.
Dupa 30-40 minute adaugati pastele si le fierbeti al dente.
Adaugam cimbrul.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm descoperit pe blog-ul Oanei Durican, http://www.retete-vechi-si-noi.info/, o idee interesantă, un alt fel de a găti...
Pilaf cu urzici si ciuperciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii