Dovleacul se curata si se taie cuburi. Cuburile se pun la fiert, in putina apa cu sare.
Cand sunt fierte, se scurg de apa si se piseaza cu furculita.
Separat, se pun 400ml de lapte la foc. Cand laptele incepe sa clocoteasca, se pune dovleacul si se lasa 5 minute la fiert.
Apoi, se pun pastele scurte la fiert in lapte. Cand pastele scurte, sunt moi, se opreste focul si se pune o bucata de unt.
La sfarsit, se pune parmezanul si se amesteca.
Crema de dovleac, se serveste calduta.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de...
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si maslineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii