Ciorba de Perisoare IV

Postat pe: 23-08-2012
(0)

Ingrediente

3l apa
3 linguri Bors Magic
1/2 radacina patrunjel
1 morcov
1 rosie
1 ceapa
2 cartofi mici
1 lingura bulion
putin patrunjel verde
sare
Pt perisoare:
250 gr carne de vita
2 linguri de orez
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Pentru inceput pregatim compozitia de perisoare astfel: amestecam carnea tocata (de vita, in cazul meu) cu cele 2 linguri de orez, sarea, piperul. Se pot adauga si alte verdeturi precum patrunjel sau marar. Toata compozitia o facem bilute mici.

Punem la fiert cei 3 l de apa intr-o oala. Intre timp tocam marunt ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, cartofii, rosia. Eu am pus si putin ardei gras pt culoare. Cand incepe sa fiarba apa punem legumele in oala. Adaugam sare si putin delikat. Lasam la fiert 10 min.

Adaugam si perisoarele una cate una si mai lasam la fiert cam 30 min.
Spre final punem si cele 3 linguri de Bors Magic. Sau mai multe ... dupa gust (mai acru).
Ciorba e gata daca a fiert orezul din interiorul perisoarei.

Adaugam patrunjel proaspat tocat deasupra atat pentru prezentare cat si pt gust! : (numai ca eu nu am avut!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Perisoare IV" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Perisoare IV