Ciorba de Perisoare

Postat pe: 24-07-2011
(0)

Ingrediente

1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
1 ceapa
1 morcov
1 ardei verde
1 tulpina telina (apio) leustean
patrunjel verde
bors magic
250 gr carne tocata de porc
1 ou
1 lingura de orez nefiert
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.
Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.

Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.
Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors magic, leustean si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Perisoare