Ciorba de Oase de Porc cu Zeama de Varza

Postat pe: 25-01-2016
(0)

Ingrediente

1 kg oase de porc
o ceapa mare
un morcov
ardei gras (congelat)
telina (congelata)
o mana fasole verde (congelata)
2 cartofi
200 g rosii pentru iarna
700 ml zeama de varza (sau dupa gust)
sare
leustean
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.
Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.
Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Oase de Porc cu Zeama de Varza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Oase de Porc cu Zeama de Varza