Ciorba de Loboda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Loboda

Ingrediente

  • 10 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri orez
  • sare dupa gust
  • 1 legatura leustean verde
  • 3 linguri ulei
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Spalam loboda bine sub jet de apa rece, apoi o taiem fideluta. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Punem ceapa la calit, apoi cand s-a inmuiat adaugam loboda si mai lasam cateva minute. Completam cu apa si lasam sa fiarba, la foc potrivit. Cand loboda s-a fiert se adaugam orezul spalat in mai multe ape. Lasam ciorba pe foc, pana cand orezul este bine fiert. Separat fiebem borsul si il adaugam in oala. Putem prepara ciorba si fara bors. Este la fel de gustoasa. Adaugam pasta de tomate si mai dam cateva clocote. Leusteanul bine spalat se taie marunt. Cand ciorba este gata, oprim focul si adaugam leustean verde deasupra. Cand nu suntem in post, putem drege ciorba cu un ou, este la fel de gustoasa. Servim ciorba calda, dar este o minunatie si rece.
Servim ciorba calda, dar este o minunatie si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Vinete umplute
Bucataras.RO

Vinete umplute

  De cum am zarit la piata , micile vinete ca niste butelcute , m-am indragostit de ele :D . Le-am si vazut umplute la...

Vinete umplute
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!