Ciorba de Fasole Uscata cu Ciolan Afumat

Postat pe: 14-07-2012
(0)

Ingrediente

1 kg de fasole boabe uscata
un morcov mare
2 ardei un rosu si un verde (potriviti)
o ceapa uscata mare (sau trei fire de ceapa verde)
telina
trei catei de usturoi
sare
pieper alb si in caz ca aveti maggi lichid la sticla
bineinteles un ciolan afumat
patrunjel marar si leustean verde sau uscat, (verde ai da gustul mai bun) ulei
o lingura de faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se bune fasolea seara la muiat, a doua zi, se scurge de apa si se pune la fiert se schimba apa (eu o schimb de doua ori), intre timp in alta oala se fierbe ciolanul pina se desprinde carnea de pe os, intre timp se curata zarzavaturile si se spala si intr-o tigaie se pune la calit.

Cind fasolea este aproape fiarta se audauga zarzavaturile si carnea intro tigaie se pune putin ulei si se la un foc mic, usturoiul se zdrobeste cu un pic de sare si pe urma se pune in tigaie cind se caleste bine se adauga un pic de boia dulce, si un o lingura de faina se amesteca se lasa un pic cit se prajeste.

Faina cu un polonic se ia din ciorba si se pune in tigaie se lasa sa de un clocot toata compozitia se pune in oala, se mai lasa in jur de 20 minute cred! sa clocotesca dar intre timp se se spala verdeturile se toaca, se pune in oala sare, pieper si maggi dupa ce este ciorba gata se pune verdeturile si se acopera cu capac!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Fasole Uscata cu Ciolan Afumat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Fasole Uscata cu Ciolan Afumat