Ciorba de Fasole Boabe cu Sfecla si Ciolan Afumat

Postat pe: 06-11-2013
(0)

Ingrediente

1 buc ciolan afumat de porc
200 gr castita proaspata de porc
2 cutii cu fasole boabe fiarta
1 buc ceapa alba
1 buc ardei gras rosu
1 buc patrunjel radacina
4-5 morcovi
2 buc sfecla rosie
1/4 buc telina radacina
2 linguri pasta de rosii
1 crenguta de cimbru
1 lingurita de hrean ras
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Ciolanul si costita se spala.se taie si se pun la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.

Intre timp se pregatesc zarzavaturile. Ceapa se curata si se toaca marunt, ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete. Morcovii, radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte. Sfecla rosie, se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.

Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba. Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa. Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe, sare si piper, pasta de rosii, crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.

Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Fasole Boabe cu Sfecla si Ciolan Afumat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Fasole Boabe cu Sfecla si Ciolan Afumat