Ciorba cu Dovlecei

Postat pe: 21-08-2012
(1)

Ingrediente

2 dovlecei
4 cartofi de marime medie
2 rosii
1 ceapa de marime medie
3 linguri cu ulei de avocado
1/4 lingurita cu chimen
sare de mare din macinata
amestec de piper alb verde
negru si boia
1 lingura cu frunze de patrunjel maruntite

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
- Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Ceapa se caleste in ulei (timp de aproximativ 1 minut).
- Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete.

- Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia.
- Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic.

- Rosiile se spala si se taie cubulete.
- Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  13.02.2013 10:42:50

excelenta ciorba.si mai ales in toiul verii rece de la frigider cu o palinca alaturi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Dovlecei