Usturoiul taiat mic se soteaza impreuna cu, ceapa verde (prazul) si ciupercile taiate in 4. Dupa ce s-au sotat se arunca intr-o oala suficient de incapatoare, in care a fost pus la fiert morcovul si telina in apa cu sare.
Cind nivelul a scazut si legumele sint aproape fierte se adauga borsul, loboda, salata leusteanul (jumatate din cantitate), fulgii de cartofi si faina de orez si se completeaza cu apa.
Se mai fierbe circa 10 minute, se potriveste de sare.
... ca sa combat un pic shaormele .....
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraMultumesc Andra pentru forme!
Desert rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii