Bors Rosu cu Sfecla

Postat pe: 10-02-2013
(2)

Ingrediente

600gr de sfecla rosie
400 gr de cartofi
2cepe
2 ardei grasi
un morcov
o telina mica
ulei 75 ml
sare bors de casa
1 litru
leustean

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Curatam sfecla rosie de coaja, o spalam dupa care impartim cantitatea de sfecla in doua, jumatate o taiem cubulete mici iar cealalta jumatate o dam prin razatoarea fina si o punem separat.
Curatam cartofii si ii spalam, ii taiem in doua in patru, depinde de marime si i aruncam in vasul pentru ciorba, Punem si cuburile de sfecla rosie.

Mergem mai departe si curatam restul legumelor le taiem pe fiecare in parte si le aruncam peste cartofi. Venim cu uleiul si fugarim in vas toate legumele pana ce lucesc de sanatate.
4 litri de apa fierbinte peste legume si lasate la fiert timp de o jumate de ora.

Acrim cu borsul de casa dupa cuviinta fiecaruia si saram totodata si mai zabovim 10 min pe langa vas.
Cu 2 min inainte de a da bursul deoparte venim cu sfecla data prin razatoarea fina si o punem in vasul cu fiertura, dar nu mai mult de 2 min deoarece se va decolora sfecla adaugata.
Ca ciorba si calda si rece cu o cana de smantana alaturi si doi trei ardei iuti care sa duhneasca a iuteala
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors Rosu cu Sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  10.02.2013 11:48:25

NU ESTE DE AJUNS????? Trageti vinul pe indelete deoarece cumatra gazda abia ce a bagat la cupteor niste placinte de post de te lingi pe degete

danielcozma391
•  10.02.2013 11:45:30

De laTARGU NEAMT catre plaiurile BUCOVINEI gasesti la ceas de post si rugaciune un castron de ghebe murate un castron de cartofi fierti cu mujdei si o strachina de BORS ROSU CU SFECLA.
C.u zgomot mare se scot din copteor tavalile cu pane calda si aburinda
stergare de in se intind peste masa cat ai clipi din ochi,urmand sa poposeasca un sip mare de SAMAHOANCA si o carafa cu GRASA DE COTNARI

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors Rosu cu Sfecla