Bors Moldovenesc de Gaina

Postat pe: 19-02-2013
(0)

Ingrediente

6 pulpe de gaina de tara (de la soacra mea)
5 morcovi
2 radacini de patrunjel
1 radacina de telina
2 ardei kapia rosii
3 linguri de zarzavat la borcan (de la soacra mea)
taitei de casa
bulion de casa 200 ml
2 cepe albe sau rosii
frunze de patrunjel
sare, piper
bors de casa 250 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Pulpele de gaina se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Se ia spuma ce se formeaza. Ceapa, morcovii, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie cubulete. Ardeiul se curata de cotor si se taie cubulete.

Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa, apoi morcovii, patrunjelul si telina, apoi ardeiul kapia. Se lasa sa fiarba. Cand s-au fiert se adauga taiteii si se lasa sa fiarba inca vreo 10 minute apoi se adauga zarzavatul din borcan.

Se lasa sa mai fiarba 5 min apoi se adauga sare si piper dupa gust, bulionul si frunzele de patrunjel. Se adauga si borsul si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba. Se serveste fierbinte cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors Moldovenesc de Gaina" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors Moldovenesc de Gaina