Bors cu Sfecla Rosie si Carne de Vita

Postat pe: 07-02-2012
(0)

Ingrediente

500 ml bors
700 g sfecla rosie
1 bucata telina
2 bucati praz
4 morcovi
1 radacina patrunjel
1/2 bucata varza
2 linguri untura
1 lingura faina
3 linguri bulion
o foaie de dafin
400 g carne de vita
marar
sare
1 pahar smantana

Mod de preparare

Cureti zarzavatul, il speli si il tai in bucati mici sau in felii subtiri.
Inabusi zarzavatul in grasimea incinsa.
Torni 3 litri de apa fierbinte, sarezi si adaugi carnea.

Lasi sa fiarba la foc mic.
Amesteci smantana cu o lingurita de faina, cu bulionul de rosii si il subtiezi cu o cana de bors, apoi il torni in oala.

Pui o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi lasi borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale.
Presari marar tocat si servesti borsul cu smantana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors cu Sfecla Rosie si Carne de Vita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors cu Sfecla Rosie si Carne de Vita