Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare.
Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două.
Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul.
Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Se serveşte cu crutoane.
Timp de pregătire: 10min
Timp de gătire: 1h 20min
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceste fursecuri stelute sunt foarte bune la micul dejun, de sarbatori sau cand ai chef sa rontai ceva. Pentru reteta, m-am...
Fursecuri steluteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii