Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, apoi pui boaiua si o lingura de faina si 4 litri de apa(se face un fel de rantas) si lasi la fiert.Intre timp faci aluatul(patura) din oua si faina si il intinzi cu sucitorul ca foaia pentru taitei.Branza de vaci se amesteca cu sarea si oul si se pun gramajoare de branza pe jumatate de aluat iar cealalta jumatate de aluat se pune peste prima parte de aluat.Se taseaza cu mana si se taie cu pintenul(o ustensila ca un cutit cu model zimtat pe margine) in patratele sau romburi .Cand incepe supa sa dea in fiert pui romburile cu branza si le lasi sa fiarba 10 minute la foc mic ca sa nu se sparga romburile si sa nu se imprastie branza.Condimentezi cu sare sau delikat si pui smatana si mararul tocat fin.Mai lasi 1 minut sa fiarba.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCel mai bun prieten al cafelei...de departe ! Iar daca n-aveti un slow cooker Crock-Pot, merge lejer si-ntr-un cuptor.
Banana Bread la slow cooker Crock-PotCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii