Intr-o oala adanca rumeniti ceapa in uleiul incalzit, adaugati rondelele de morcovi si bucatile de pui.
Rumeniti impreuna, colorati carnea timp pe 8 minute. Adaugati orezul, amestecati si reveniti timp de 2 minute.
Acoperiti cu apa - am pus 1,25 l.
Puneti kub-ul de pui, piper, acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 30 minute. Amestecati din timp in timp.
Verificati de sare si piper si adaugati verdeata tocata la sfarsit.
Ce bunatate, simplu si delicios, de mult n-am mancat asa o supa de buna.
Puteti pune mai multa apa, orezul se va umfla.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii