Se spala si se alege fasolea verde rupandu-se bucati.
Se pune apa sa fiarba iar cand clocoteste se iau 2 polonice din apa si se toarna peste fasoile sa se opareasca.
In restul de apa apoi se ia fasolea cu o paleta si se puensa fiarba mai departe.
In ea se pune si bucata de slanina afumata sa iasa gustul din ea.
Se rade un catel de usturoi sa fiarba impreuna.
Cand fasolea este fiarta separat se face un rantas din ulei, restul de usturoi si boiaua de ardei se stinge cu apa si se atoarna peste supa din oala.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAduc această rețetă pentru cei care au pui crescuți în curte. Eu am preparat-o cu pui din comerțul capitalist, timpul...
FRIPTURA FIARTĂ DE PUICozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii