Se spală dovleacul și cartofii, se decojesc și se taie în cuburi. Prazul se taie rotocoale.
Toate legumele se pun într-un vas și se toarnă în aprox. 2-2 ½ litri de apă, se pun la fiert cu sare, aproximativ 15-20 de minute până se înmoaie. Se scurge zeama în care au fiert, se pune deoparte.
Cu ajutorul unui blender, se mixează totul, inclusiv frișca, pâna devine ca un pireu, încet se adaugă apa in care au fiert, se răzuiește ghimbirul, se pune înapoi pe foc pentru a da un clocot.
Se potrivește cu sare și piper, se servește cu semințe de dovleac decojite si prăjite intr-o tigaie.
Aveam de facut o prajitura, habar nu aveam de care, dar sa fie prajitura gustoasa....si-am pornit de la niste ''firmituri''...
Prajitura si atat......Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii