Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba.Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime. Morcovul, telina,ceapa si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari,dar la fel de bine se pot taia si cubulete.Aici depinde de gustul fiecaruia dintre noi.Intr-o oala mai mare punem circa 5 litrii de apa, legumele, rosiile taiate cubulete si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt aproape patrunse.Intre timp pregatim carnea pentru perisoare.Intr-un castron punem carnea tocata.Adaugam orezul spalat bine,ceapa curatata si data pe razatoarea cu ochiuri mari,ouale,patrunjelul tocat marunt,sare si piper dupa gust.Omogenizam bine compozitia si lasam deoparte circa 5 minute.Cu mana umeda formam bilute rotunde,pe care le lasam deoparte pana cand legumele sunt aproape fierte.Cand legumele sunt aproape fierte,adaugam perisoarele.Lasam sa mai dea in cateva clocote,pana cand carnea si orezul sunt fierte.Adaugam apoi pasta de tomate si borsul pe care l-am fiert in prealabil.Daca mai este nevoie se mai adauga sare dupa gust.Oprim focul si adaugam patrunjelul deasupra.Obtional ciorba de perisoare se poate servi cu smantana si ardei iute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCa un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul...
Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii