Fructele se spala, se curata (care trebuiesc curatate) si se taie. Dupa care se pun in paharul de la blender si se mixeaza cateva momente.
Piureul de fructe se pune in 2 pahare mari. Peste fructe se pune lapte si se amesteca.
Daca cumva fructele voastre, nu sunt foarte dulci, puteti folosi putina miere.
Pofta buna!
Se serveste imediat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCred ca toata lumea cunoaste prajitura deliciu si cat este de buna. De data aceasta am vrut aceeasi prajitura delicioasa dar...
Desert prajitura Deliciu - o alta variantaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii