Alegeti si folositi fructe coapte bine.
Curatati fructele de mango, indepartati coaja si samburele, feliati si taiati cubulete. Stropiti-le cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea.
Puneti iaurtul, zaharul si pulpa de mango in paharul unui blender. Pasati bine fructele cu iaurtul.
Adaugati laptele si pasati inca 30 secunde sau pana ce obtineti o consistenta cremoasa.
Serviti mango lassi, in pahare de sticla, pudrat cu putin cardamon macinat.
Mango lassi se serveste imediat, cat este rece sau dupa ce a fost tinut cateva ore la frigider.
Se poate pastra in frigider timp de 24 ore.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE de sezon.....si e impartita si mancata deja....
Prajitura cu crema de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii