Se face un esspresso bun cu caimac mult deasupra Wink. Intr-un pahar se pune o lingurita de zahar brun si putin lapte de frisca. Se amesteca sa topim zaharul. Se toarna apoi esspresso si whiskey-ul iar deasupra, cu ajutorul posului cu dui zimtat se aseaza frisca.
Se decoreaza cu ciocolata rasa (carnaciori) si se serveste cu placere la o sueta cu prietenele.
Cafeluta nu se amesteca cu frisca ci se bea "prin" frisca Wink.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste cea mai buna dintre felurile de zacusca facute de mine!
Zacusca de vinete cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii