Prima data se face cafeaua. Apoi, se pune zahar, daca va place cafea dulce. Eu n-am pus zahar, la acest ice coffee pt ca l-am pregatit pt sotul meu, iar el bea cafea fara zahar.
Dupa se lasa la racit. Cand a ajuns cafeaua la temperatura camerei, se pune o folie peste ceasca si se da la frigider. Trebuie lasata la frigider pana cand este rece.
Dupa ce cafeaua a stat suficient la frigider, se poate incepe "asamblarea". Asadar, intr-un pahar se pune gheata. Peste gheata se pune cafeaua, iar peste cafea se pun laptele si se amesteca.
Pofta buna!
Se serveste imediat!
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la checul umed al Merisoarei. Multumesc, Merisor, tare buna a fost! >:D<
Desert prajitura cu gem de prune si nuci - de postNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii