Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa.
Cartofii se taie bucatele mai mici, se adauga peste ceapa si se lasa pana se inmoaie putin.
Se adauga spanacul chiar daca e inca congelat si se mai lasa aproximativ 10 minute.
Se adauga sare dupa gust.
Se iau 2-3 linguri din compozitie si se pun pe mijlocul lipiei dupa care se impacheteaza.
Pofta buna!
Se asezoneaza dupa gust.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraMultumesc Andra pentru forme!
Desert rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii