Unt de Casa

Complexitate
redusa
Unt de Casa

Ingrediente

    Mod de preparare


    Pentru prepararea acestui unt foarte bun aveti nevoie de un kg de smantana mai grasa pe care o bateti cu mixerul sau telul pana incepe sa se separe. Incet, strecuram zerul format si alifiem cu o lingura pana ce s-a scos tot. Dupa preferinta adaugam putina sare sau nu.

    Din aceasta cantitate am obtinut 300gr de unt curat. . . . . si va pot spune ca e incomparabil cu untul de la magazin

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
    Tocana taraneasca

    Tocana taraneasca

    Tocana taraneasca
    Cele mai apreciate rețete
    Biscuiti de la Bunica
    1
    Dulciuri

    Biscuiti de la Bunica

    Biscuiti de la Bunica
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura cu Branza de Vaci
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu Branza de Vaci

    Prajitura cu Branza de Vaci
    Placinta cu Branza si Stafide
    4
    Dulciuri

    Placinta cu Branza si Stafide

    Placinta cu Branza si Stafide
    Oua Colorate cu Hartie Creponata
    5
    Aperitive

    Oua Colorate cu Hartie Creponata

    Oua Colorate cu Hartie Creponata
    Parteneri
    Cornuri cu sos de fructe de padure
    Bucataras.RO

    Cornuri cu sos de fructe de padure

    Aveam niste fructe de padure in congelator si aveam pofta sa fac ceva din ele.Trebuia sa prepar ceva de post, ma gandisem la...

    Cornuri cu sos de fructe de padure
    Cozonac oparit
    Culinar.RO

    Cozonac oparit

    Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

    Cozonac oparit
    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Gustos.RO

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

    Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
    De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!