Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
ridicata
Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Ingrediente

  • 300 g carne tocata de pui
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 150 g cascaval afumat feliat rotund
  • 12 felii de paine de secara toast
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 legatura de marar
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • 1 ou

Mod de preparare

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar pe celalalt il taiem la fel ca vanata si il lasam sa se scurga.

Tocam marunt ceapa verde, patrunjelul, mararul si usturoiul.

Amestecam carnea tocata cu legumele tocate marunt, oul, pesmetul si potrivim gustul de sare si piper.

Formam chiftelute plate, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru circa 30-40 de minute.

Intre timp incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem feliile de vinete si de dovlecei cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe prospop de hartie si le lasam sa se racoreasca un pic. Cu ajutorul unui pahar taiem rotund feliile de paine. Dupa ce s-au racorit un pic si chiftelutele, formam turnuletele. Pe o felie de paine asezam o felie de cascaval, una de vanata, o chifteluta, o felie de dovlecel, inca o felie de vanata si o felie de rosie. Fixam turnuletele cu scobitori si le dam la cuptor pentru circa 10 minute. Servim cu salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Tocanita de ciuciuleti cu smantana
Bucataras.RO

Tocanita de ciuciuleti cu smantana

O reteta simpla si gustoasa.

Tocanita de ciuciuleti cu smantana
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!