Mazarea se fierbe 20 minute, apoi se scurge de apa si se raceste.
Porumbul se scurge de apa din conserva.
Se amesteca pateul de ficat cu mazarea, porumbul si ouale batute, din oua oprim o lingura pentru uns.
Se iau cate 2-3 foi de placinta suprapuse si se taie fasii late de 6-7 cm.
Se pune cate o lingura cu varf din compozitia de pate pe un colt si se pliaza, astfel incat sa formeze un triunghi.
Se ung toate trigoanele cu ou si se coc la cuptor pana se rumenesc, aprox 30 minute.
Tava in care se coc trigoanele se unge cu margarina!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn deliciu, un rasfat dulce!
Desert mini-tarte pufoase cu crema de vanilie si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii