-Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se amesteca cu branza de vaci, ulei si lapte;
-Se condimenteaza cu sare, piper si praf de condimente
- Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga compozitia cu branza de vaci, se amesteca si apoi se framanta cu mainile;
-Se spala rosiile si se taie felii;
-Se taie branza in felii;
-Se imparte aluatul in 12 parti egale;
-Se aseaza una peste alta cate doua forme din hartie si se umplu cu cate o parte din aluat, indesandu-le usor. Deasupra se aseaza feliile de rosii si feliile de mozzarella;
-Se stropesc tartele cu putin ulei de masline;
-Se introduc la cuptor si se coc circa 10 minute apoi se scot si se adauga restul de mozzarella si frunzulitele de busuioc si se mai coc 10 minute.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDesi este foarte cald afara m-am incumetat intr-o dimineata pe racoare sa fac cateva cornulete, ideale pentru pachet la lucru...
Cornuri cu gemIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii