Tarta cu Praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu Praz

Ingrediente

  • 2-3 fire de praz
  • 2 cutii de smantana lichida (20 cl fiecare)
  • 200 grame de piept de porc afumat
  • 100 grame de cascaval ras
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • aluat pt tarte

Mod de preparare

Se curata prazul si se taie in rondele. Se fierbe 10 minute intr-o cratita cu apa sarata. Se scurge bine si se da la temperat.

Pieptul de porc (sunca afumata) taiat in cubulete se prajeste intr-o tigaie. Ouale intregi se bat omleta si se amesteca cu smantana lichida, sarea si piperul.

Intr-o tava rotunda (diametru de aprox. 28 de cm) se intinde aluatul de tarta si se fac gauri cu o furculita; se adauga cat mai uniform cu putinta prazul bine scurs de apa, cubuletele de scunca afumata, ouale si smantana. Pe deasupra se presara cascavalul.

Se pune la cuptorul preincazit circa 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Ciorba de porc cu legume
Bucataras.RO

Ciorba de porc cu legume

Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul...

Ciorba de porc cu legume
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola