Tarta cu branza de capra

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu branza de capra

Ingrediente

  • - 1 foaie aluat foietaj,
  • - 1 felie mare de branza de capra,
  • - 5 legaturi de ceapa verde,
  • - 5 oua,
  • - 200 gr. bacon,
  • - 200 gr. ciupercute feliate,
  • - cateva rosii chery,
  • - 200 gr. masline, verzi si negre.

Mod de preparare

Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale, apoi se pune ceapa tocata marunut. Se omogenizeaza usor cu o furculita.
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru, se taie in forma rotunda si se asaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presarata cu putina faina de grau. Peste aluat, se pune cu lingura, compozitia de branza, se asaza baconul taiat marunt, ciupercutele, rosiile si maslinele si se da tava la cuptor. Cand se rumeneste frumos, este semn ca tarta noastra este gata. Se poate servi cu ketchup sau fara. Oricum va fi servita, va fi excelenta la gust. Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Ciorba de perisoare din carne de pui
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!