Am fiert fasolea dupa metoda clasica si am batut-o obtinind o pasta. Am asezonat-o cu sare, piper si condimente.
Folosind tehnica prepararii sushi-ului am folosit in loc de alge, folie de plastic realizind din pasta de fasole doua rulouri pe care le-am taiat obtinind cilindri de circa 6-7 cm inaltime.
La mijloc am pus ceapa verde si am procedat la trecerea prin faina ou si pesmet, dupa care am prajit in ulei.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.
Ciorba ardeleneasca de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii