Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se lasa sa creasca, acoperita cu un prosop, la loc cald.
Se fierb cremwustii si li se indeparteaza membrana.
Se unge cu unt plita aparatului de facut sandvisuri. Se ia un sfert din coca si se intinde pe plita. Se aseaza cremwustii taiati pe jumatate, pe lungime, apoi se intinde o foaie dintr-un alt sfert de coca si se pune peste cremwusti, lipind bine capetele de aluat. Se inchide usa de la aparat si se conecteaza la priza. Se verifica daca sandvisul este gata atunci cand lumina verde este aprinsa. Se procedeaza la fel si cu celalalt sandvis.
Se pot servi cu ketchup sau mustar.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTocmai la reteta cu nr 100 am facut mincarea in colaborare cu sotul...nu ca ar fi fost o placere pt el, nu-i place sa stea in...
Pui dulce-picant cu cus-cus aromatCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii