Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa, framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele, intindem coca pe o planseta, apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece, pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece, pana a doua zi.
Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou si il asezam pe o planseta pe partea ingusta, presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.
Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc.
Foarte fragede. Se topesc in gura.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAcum, dupa mese imbelsugate si pline de calorii, parca mi s-a facut pofta de o prajitura cu crema! Dar ca sa nu ma simt...
Desert prajitura cu fructe de padure si lamaieCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii