Saleuri cu cascaval

Postat pe: 30-04-2017
(0)

Ingrediente

250 g margarina
250 g faina
2 linguri otet
3 linguri apa
150 g cascaval
sare
1 ou pentru uns

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

35min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa, framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele, intindem coca pe o planseta, apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece, pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece, pana a doua zi.

Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou si il asezam pe o planseta pe partea ingusta, presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.

Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc.

Foarte fragede. Se topesc in gura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saleuri cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saleuri cu cascaval