Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati
  • sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat. Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul. Il mai intindem putin cu sucitorul. Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras. Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.

Pe cea de a doua bucata de aluat am pus ardeiul, maslinele si cascaval. La fel am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile. Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute, apoi micsoram focul.

Lasam pana se rumenesc deasupra. Le putem servi atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
2
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Desert felii cu gris in lapte, nuca de cocos si ciocolata
Bucataras.RO

Desert felii cu gris in lapte, nuca de cocos si ciocolata

Super usoara si racoroasa, o reteta de prajitura de vara care e gata in 20 de minute. 

Desert felii cu gris in lapte, nuca de cocos si ciocolata
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!