Rulada de unt cu cascaval

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Rulada de unt cu cascaval

Ingrediente

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua
  • 50 gr unt
  • 150 gr cascaval
  • un pic de sare

Mod de preparare

-intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si sarea le mixati cu mixerul;
apoi puneti peste compozitia obtinuta, si cele 3 albusuri batute spuma(albusurile le batem cu mixerul curat);
-dupa ce puneti albusurile peste compozitia din castron, amestecati in continuare de sus in jos, cu o lingura de lemn;
-compozitia obtinuta (asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt;
-trebuie sa folosim tava corespunzatoare, adica in momentul cand turnam aluatul in tava, sa il plimbam pe fundul tavii pentru a-l acoperi;
-tava o bagati la cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic), si o lasati cam 15-20 de min, o penetrati cu un pai dupa 15 minute pentru a nu o carboniza, sau pt a nu o face scoartza;
-dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet uscat, si scoatem hartia de copt;
- faceti cubulete cascavalul, si puneti din loc in loc si bucatele de unt;
-dupa aceea rulam;
- aluatul este elastic;
-dupa ce-l rulati il puneti la loc in tava, pe hartia de copt, si-l dati din nou la cuptor pentru 10 minute.
-cand e gata lasati sa se racesca, pioai introduceti la firigider si se va intari foarte bine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
5
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Parteneri
Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide

Asa-i ca va plac deserturile din aluat framantat ? Azi va aduc o reteta de melcisori , cuibi de viespi sau cum Ii se mai...

Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!