Se scoate carnea cu tot cu soric de pe un picior de porc (se taie bucati potrivite in functie de marimea ruladei), se bate bine si pe o parte si pe alta si se condimenteaza cu piperul macinat, condimentul de carne si sare. Rulam carnea cu soricul in interior si o legam bine cu ata de bumbac.
Intr-o oala mai mare punem apa cu restul de condimente. Cand incepe sa fiarba punem ruladele. Acestea se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 2 ore (pentru ca soricul sa fie fiert bine).
Se lasa la rece, dupa care se poate afuma sau nu. Aceasta rulada se serveste rece, ca aperitiv.
Pofta buna!!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii