Quiche cu branzeturi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Quiche cu branzeturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 80 gr de unt
  • 200 gr faina
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri apa rece
  • Pentru umplutura:
  • 350 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr cas de oaie
  • 3 linguri cu varf cu smantana
  • 3 oua
  • 4 crengute marar verde
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 1 bucata ardei rosu
  • rosii cherry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aluatul:
Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete.
Adaugam praful de sare si faina.
Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos.
Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o bila din el.
Il invelim in folie si il bagam la frigider.
Umplutura:
Intr-un bol punem branza de vaci faramitata cu mana, cascavalul si casul de oaie date pe razatoarea mica.
Le amestecam bine cu o lingura, incorporam smantana si ouale.
Ardeiul rosu il taiem cubulete si il punem peste branza.
Incorporam boabele de porumb, mararul verde tocat, sare si piper dupa gust.
Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta.
Scoatem aluatul de la frigider, il intindem cu sucitorul si il asezam in tava.
Lasam sa fie putin si pe marginea tavii, iar surplusul il taiem.
Turnam umplutura si o nivelam.
Deasupra punem rosii cherry.
Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 50-60 de minute.
Tarta va prinde o crusta aurie si atunci vom sti ca este gata.
O scoatem, o lasam la racorit si servim.
Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
5
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Parteneri
Coaste de berbecut la punga
Bucataras.RO

Coaste de berbecut la punga

Din categoria, sa-mi fac si eu poftele, baietii mei nu mananca behaite.....acum ce sa zic, berbecutul asta era cam trecut de...

Coaste de berbecut la punga
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola