Ouale se curata si cu dispozitivul de taiat se taie. Daca nu avem facem taueturi sub forma de V intors pana se desprinde un capacel. Galbenusul de la 5 oua le punem separat intr-un vas la care mai adaugam si 2 linguri de rama si un pateu. Se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se umple ouale cu pasta rezultata, deasupra se aseaza capacelele de albus si se pun 2 ochisori la care folosim piper negru iar pentru cioc folosim morcov, ardei rosu.
Pentru sos avem nevoie de 1 galbenus crud, 2 galbenusuri fierte si 1 lingurita mustar si un pic de sare din care facem o maioneza adaugand treptat ulei. La acesta se adauga 300 ml smantana si se amesteca bine apoi se mai potriveste de sare si un pic de piper alb macinat.
Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei. Ea adora toate chestiile acre, asa ca am zis sa ii fac doua, trei...
Dulceata agrise si coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii