Se amesteca faina cu drojdia uscata, ouale batute, laptele caldut, uleiul si sarea. Va rezulta un aluat moale care nu trebuie framantat.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu gris, se pune jumatate din cantitatea de aluat, se unge cu crema de telemea apoi se aseaza feliile de sunca.
Se toarna deasupra restul de aluat si se intinde cu grija. Se lasa la dospit o jumatate de ora. Se presara deasupra ierburi aromate si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 35-40 de minute, sau pana se rumeneste frumos deasupra si trece tesul scobitorii.
Se serveste atat calduta cat si rece! Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii